Промоции365.com

изработка на сайт atthepad
Уеб сайт на Хотел @thePad
13.03.2015

Промоции365.com

600x400


За проекта

Имаме удоволствието да ви представим страхотния сайт promocii365.com, който създадохме. Той е уникален с това, че събира промоциите на стоки от най-популярните онлайн магазини в един сайт и по този начин спестява на купувачите времето, което биха изгубили в търсене на намаления, предлагани от десетки различни сайтове за електронна търговия.

Различните промоционални продукти са групирани в категории и подкатегории за улеснение на посетителите, като има възможност за търсене и по други критерии. В сайта можете да сравнявате продуктите, които ви допадат най-много, а в блога имате възможност да се информирате за настоящи и бъдещи промоционални кампании на онлайн магазините, с които си партнира promocii365.com. Харесайте и страниците на Промоции365 в социалните мрежи, за да не изпускате промоция. Защо да губите време, претърсвайки всички възможни онлайн магазини – посещавайте promocii365.com и бъдете в час с актуалните промоции за деня.

Посетете сайта


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/fabrixbg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385