Изработка на сайт

Изграждаме визуално атрактвни, модерни и традиционни уеб сайтове – такива от каквито има нужда всеки бизнес. Създадените от нас уеб сайтове осигуряват оптимално зрително изживяване на широк спектър от устройства, независимо дали посещавате сайта от смартфон или 27-инчов монитор. Предлагаме цялостни решения - от идеята до изпълнението - и всеки уеб сайт, който създаваме е направен, за да отговаря на Вашите бизнес цели.
Виж повече

Изработка на онлайн магазин

Сайтовете ни за електронна търговия са изградении, за да увеличат продажбите на Вашите стоки, като едновременно с това са удобни за потребителя и лесни за управление. Ако работите с широка гама от продукти, то Вие разбирате колко е важно да разполагате със стабилна платформа за електронна търговия, проектирана да посрещне нуждите на разщиряващия се бизнес. Фабрикс Уеб е фокусирано върху създаването на решения за онлайн магазини, които отговарят на нуждите на нашите клиенти и предвиждат бъдещ растеж.

Фирмена идентичност

Дизайн на фирмено лого, визитни картички, рекламни брошури – това са само част от задължителните услуги, от които се нуждае прохождащият бизнес. Логото е лицето на фирмата – то е първото, което забелязват клиентите и запомнят. Визитните картички и рекламните брошури пък са задължителен елемент за успешното бизнес представяне. Фабрикс Уеб предлага сет от решения, които ще спомогнат за утвърждаването на Вашата марка на пазара и ще отворят път към нови възможности.

Оптимизация за търсещи машини (SEO)

Успешното онлайн присъствие е свързано постоянна оптимизация за търсещи машини (Google, Yahoo, Bing и др). Търсачките са писта, по която конкурентите се състезават, за да бъдат забелязани от клиентите. Те са пирамида, на върха на която стоят само най-добрите. Всеки бизнес има нужда от SEO оптимизация, защото съществуването на сайта не е достатъчно, ако не може да бъде открит лесно чрез ключовите думи, които характеризират бизнеса Ви.

Уеб поддръжка

Първата стъпка вече е направена – имате свой собствен сайт или онлайн магазин, но това далеч не е всичко, от което имате нужда, за да презентирате успешно бизнеса си в интернет. Отлично разбираме колко е важно информацията в уеб сайта Ви да е актуална, функционалностите да се надграждат постоянно, за да бъдат в такт с постоянно променящите се тенденции, а платформата Ви да работи като добре смазана машина. Всичко това е свързано с много време и арсенал от уеб умения, които изискват професионално съдействие. Фабрикс Уеб може да бъде Вашата дясна ръка!

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/fabrixbg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385