Изработка на сайт – модерен, свеж и атрактивен. Независимо дали се нуждаете от редизайн и обновяване на стар сайт или искате изработка на нов сайт, ще Ви помогнем със създаването му, така че да се гордеете с крайния резултат.

Даваме най-доброто от себе си при изработката на всеки сайт. Няма значение дали създаваме сайт за стартиращ бизнес или изработваме сайт за голям, утвърден бранд. Ще изработим Вашия сайт, така че да отразява по най-правилния начин вашия бизнес и цели. Изработваме сайтове, чрез които клиентите ни презентират своя бизнес в интернет по най-добрия начин. Екипът ни създава сайтове, които отговарят на фирмената Ви визия и имидж. Всички сайтове, които правим, са пригодени за различни устройства и платформи, без значение дали достъпвате сайта от смартфони или компютри с 27” монитор. Сайтовете, изработени от нас, се задвижват от система за управление на съдържанието (CMS), което значи, че ще можете бъзо и лесно да добавяте и редактирате информацията, която се намира на Вашия сайт.

Без значение дали се нуждаете от изработка на сайт, онлайн магазин, корпоративен, представителен или продуктов сайт, ние от Фабрикс Уеб ще се радваме ви помогнем.


При изработката на сайт следваме следните стъпки, в които се включват нашите програмисти, дизайнери и уеб специалисти:

 • Изслушване – обсъждаме нуждите на клиента;
 • Дизайн – изработка на дизайн, съобразен с изискванията на клиента;
 • Задвижване на сайта – програмиране, интегриране;
 • Тестване – тест на функционалността, проверка за грешки;
 • Обучение – обичение за работа със системата за управление на съдържанието;
 • Поддръжка – управление на съдържанието, надграждане на функционалностите.
 • Какво получавате с изработката на сайт от нас?

 • Уникален дизайн
 • Интуитивен контролен панел
 • Адаптивен дизайн
 • Безплатни консултации
 • Професионализъм и конфиденциалност
 • Свържете се с нас на 0884135171 или

  Направете запитване

  Често задавани въпроси, свързани с услугата изработка на сайт.

  1Защо ми е нужен уеб сайт?
  Сайтът работи за вас 24 часа, 7 дни в седмицата. В наши дни всеки, който има нужда от информация, се допитва първо до интернет. Ако нямате сайт, рискувате да изгубите огромен брой потенциални клиенти. Уеб сайтът е един от най-финансово ефективните начини да достигате до повече клиенти. Фабрикс Уеб предлага изработка на сайт, съобразен с Вашата компания, ценности и философия, така че да пресъздава духа и целите на бъзнеса Ви най-точно.
  2Колко струва изработката на сайт?
  Цената за изработка на сайт зависи от сложността, обема на проекта и неговата функционалност. Цената за изработка на сайт е строго специфична и е съобразена с нуждите на всеки клиент. Можете да изпратите запитване за конкретен проект, а ние ще изготвим оферта, съобразена с Вашите изисквания.
  3Колко време отнема изработката на сайт?
  Времето за изработка на сайт зависи от конректия проект и е строго индивидуално. Практиката ни показва, че средната продължителност на времето, необходимо за изработка на малък фирмен сайт с до 10 страници е от 2 до 4 седмици, считано от момента, в който клиентът ни предостави всички изображения, текстове и друго съдържание, което ще бъде показвано на сайта.
  4Ще мога ли да редактирам и добавям ново съдъражание на сайта?
  Всички сайтове, които предлагаме разполагат със система за управление на съдържанието, така че клиентите лесно могат да добавят и редактират информация.
  5Какво е система за управление на съдържанието (CMS)?
  В основата на почти всеки сайт стои система за управление на съдържанието. Тя позволява клиентът лесно да добавя, редактира и изтрива съдържание. Това става чрез визуален контролен панел, като обикновено не се изискват никакви специални компютърни умения.
  6 Какво е домейн име?
  Домейнът е името на сайта ви. Например fabrix.bg.
  7 Какво е хостинг?
  Хостингът е срочен абонамент за използване ресусрите на даден уеб сървър, на който се съхраняват файловете, нужни за функционирането на Вашия сайт.
  8Какво е адаптивен дизайн?
  Адаптивен или отзивчив дизайн, е дизайн на уеб сайт, който се се съобразява с големината на екрана на утройството, от което се преглежда сайтът. Това позволява сайтът Ви да се адаптира към размера на екрана, било то на смартфон или голям монитор. Фабрикс Уеб предлага изработка на сайт с адаптивен дизайн. Прочетете повече за адаптивният дизайн в статията ни "Готов ли е сайтът ви за бъдещия мобилно ориентиран Google?"

  Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/fabrixbg/public_html/wp-includes/functions.php on line 3385